..

When you try your best but you don't succeed!
Ungefär så känner jag mig idag, skitdag!

Tjugonionde Oktober - 2 0 1 1

Tenta No1 avklarad, nu är bara nästa problem att jag har en ny på torsdag. Lördag till torsdag betyder 5 dagar att plugga på innan det är dags! Jag är om möjligt mer nervös för denna tentan än för den jag hade igår. Hur det gick igår funderar du kanske på då? Jag har ingen aning, kändes som om jag bara svamlade och visste inte alls vad jag pratade om.
Eftersom tenta No2 är påväg blir det ingen kul helg för mig, det blir plugg till tusen! Så ikväll följer en dejt med min marknadsföringsboken, och eventuellt eller snarare förhoppningsvis även med boken som handlar om marknadsundersökningar! Imorgon blir det som idag, en tur till bibloteket för att grotta sig ner i ämnet, som någon vis man sa för ett tag sedan.
Nej! Nu har jag haft "paus" i en timme, dags att ta tag i plugget.

För börjar man inte, blir man aldrig klar ;)

Ha en bra vecka! Det kommer jag ha, i sällskap av mina böcker! Men det bästa med att det är ny vecka snart är att Denise kommer hit på fredag! LYCKA! :) Ska bli riktigt kul att visa henne min "nya" stad som alla envisas med att kalla det!

Godnatt!

Jenny-Penny har åkt hem, tomt värre är det även om hon bara var här över helgen!
Har efter att hon åkte vid fem hunnit med en tur till gymmet, Indoorwalking har jag nu provat. Kul som bara den. Kommer verkligen bli en favorit i repris på den, jobbigt som attans men skön känsla efteråt!
Tänkte varna för att det inte lär bli så mycket uppdatering här förrän minst fredag, men kan även bli så att det dröjer till fredagen därpå. Anledningen? Jo det är ju faktiskt så att jag läser på Universitetet och kommer de närmaste två veckorna ha två tentor som tar upp en stor del av min vakna tid. Som om detta inte vore nog så har vi även ett grupparbete att genomföra, så ni kanske förstår att bloggen inte är prio 1 under de två närmaste veckorna!
Ha det bra så länge! :)

Tjugotredje Oktober - 2 0 1 1

Helgen lider mot sitt slut, och det konstiga är att jag alltid är lika förvånad när den går så fort. Men denna helgen har nog slått rekord. J har varit här och helgen har varit perfekt, party på fredagen, en tur på stan på dagen igår, bio på kvällen och bara slappat idag. På schemat för idag stod det film och kärleksmums. Bra söndag helt enkelt! Snart är det in till stan för mat och så J kan ta tåget hem igen, imorgon är det måndag och tillbaka till verkligheten som gäller.
Tenta på fredag - så ni kanske förstår vad jag ska göra i veckan? PLUGGA!

Friday I'm in looooove!

Fint väder som satan!
Plugget hänger över mig och jag orkar inte ritkigt ännu, men frukosten är uppäten så jag har inte så många alternativ längre. Om 4 timmar kommer älskade J fram med tåget, så då ska jag befinna mig på stationen och möta upp henne. Innan detta, dvs i drygt 3 timmar ska jag hinna plugga. För att det skall bli gjort måste jag sätta fart nu! 1 å två kom igen (eller något sånt)

Ojoj!

Nu är det nästan ny helg och veckan har bara rusat iväg!
Imorgon kommer världens bästa J hit, gud det ska bli riktigt kul!
Inte lika kul är att jag tappade min mobil i en vattenpöl ikväll, så just nu ligger den och torkar. Jag håller verkligen tummarna, för jag vill inte riktigt lägga mina pengar på en ny mobil, det ligger inte riktigt som prio 1 just nu!

Jag är bitter idag, riktigt bitter. Egentligen har jag ingen anledning då förrutom med mobilen. Men jag vet inte, det handlar nog i grund och botten om stress för tentan om en vecka! IIIIH! Men det löser sig säkert, får plugga någon dag imon typ...

Nu ska jag se lite till på tv å bege mig i säng. J - min kära roomie är inte hemma idag och enda till söndag för hon har åkt på äventyr i en annan stad över helgen. När jag ligger här själv i soffan kommer jag på att det är första gången jag är sjäv i lgh på kvällen sedan vi flyttade ihop och det är liksom lite ovant. Skönt absolut, men konstigt för att hon alltid brukar vara hemma liksom :)

Ha en bra kväll/helg!

Heeelg!

Även om det inte alls känns lika heligt med helg när man pluggar som när man arbetar så är det ändå helg. Lördag betyder att mina föräldrar kommer hit och myser, dem är påväg redan och jag borde nog gå upp ur sängen och göra mig klar. Hör att Jeanette är vaken å dammsuger, duktig tjej det där ;)
Igår vare utgång med tjejerna, trevligt värre! Strömpis på fredagar levererar som alltid!
Nej gå upp var det som gällde!

Snurrar runt, runt!

Allt snurrar, fast på ett bra sätt!
För förhoppningsvis innebär det att det är något av det jag skall ha tenta på som faktiskt vill fastna i huvudet. Jag kan ju alltid hålla tummarna, annars blir det inget kul att skriva den tentan om jag inte kan ett smack!
Idag har vi haft redovisning av ett grupparbete, alltid lika spännande med powerpoint å stå inför klassen och prata noooooot! Men nu är det gjort och det är dags att fokusera på nästa uppgift, tenta om 3 veckor! ÅNGEST! Sen är det tydligen också så att imorgon skall vi börja ett nytt grupp-arbete. Bara gilla läget å sätta fart!
Till helgen kommer min älskade familj hit upp till norr för att se min nya stad! Så nu ska jag se till att visa kära Örebro för dem som betyder allra mest och jag ska visa upp stan från den bästa sidan. Vad vi ska göra vet jag inte riktigt, men det lööööööser sig! Inga problemas alls :)
Snart är det dags att krypa ner i sängen och se till att få min skönhetssömn, alldeles för länge har jag somnat runt 1 och vaknat runt 10, hela dagen känns förstörd och det skall det bli ändring på nu. Även om jag behöver ställa klockan för att komma upp tidigt så ska jag upp och plugga. För jag ska klara teeeeeentan!

Höst-dag!

Höst-känslan är på topp och jag är nöjd med min helg hemma. Idag förstod jag verkligen själv att det är höst nu, för det är alldeles grått och mysigt. Har vart skönt att träffa dem man bryr sig om och uppdatera sig lite på vad som händer här hemma. Imorgon går tåget till Örebro igen, hem till Örebro. Det är fortfarande alldeles ovant att säga det, hem till öreeebroooo för hem kommer alltid vara Götebooooorg!
Veckan som kommer nu är fylld av plugg, för jag har bestämt mig att sammanfattningen av boken måste bli klar denna veckan! KÄMPA KÄMPA! Till helgen kommer min kära familj på besök, det är dags för mig att visa hur stan ser ut och vart jag bor, spännande värre!
Nu ska jag umgås sista timmarna innan det bär av till Öret igen!

I huvudet just nu!

D u  k a n  g r å t a  m i t t  p å  g a t a n
m e n  j a g  g l ö m m e r  a l d r i g  b o r t  v a d  d u  g j o r t 
D u  f å r  p a s s a  d i g  s o m  s a t a n 
f ö r  j a g  g l ö m m e r  a l d r i g  b o r t  v a r t  d u  b o r 
m e n  j a g  g l ö m m e r  a l d r i g  b o r t  v a d  d u  g j o r t 
n e j  j a g  g l ö m m e r  a l d r i g  b o r t  v a d  d u  g j o r t 
n e j ,  n e j  
j a g  g l ö m m e r  a l d r i g  b o r t  v a d  d u  g j o r t

Friday I'm in Loooooove!

Godmorgon!
När man är duktig å vuxen och jobbar är fredagar heliga, det är lätt den BÄSTA dagen på veckan! Oavsett hur lång dag man jobbar eller vilka tider, för det är fredag och det är ledighet som väntar! Nu däremot när jag kallas student är fredag inte riktigt lika helig. Visst det är skönt med helg, men det finns ändå plugg som gnager i bakhuvudet. Jag borde plugga, jag borde läsa boken, jag borde skriva sammafattning och så vidare! Detta gör att man inte på samma sätt har helg! Men sååånt är livet, om 4 år eller 8 terminer är jag klar och då jävlar ska jag jobba och ha riktig fredag igen. Har en hel del kurser att klara av innan detta bara först :) Meeeen det löser sig!
Eftersom jag är hemma i det regniga götet skall jag passa på att äta lunch på stan med syster och byta ut en router som inte vill samma sak som mig, det vill säga surfa. För jag vill surfa! JATACK! :)
Ha en bra dag allihoooopa!



Honey I'm hooooome!

Hem ljuva hem, äntligen är jag hemma över helgen. Visst det var bara en månad sedan jag var hemma, men det känns som om det var flera år sedan bara för att det händer så mycket i Örebro hela tiden! :) Helgen är fullsmockad med massa kul, och jag passar på att njuta i massor när jag har möjligheten att umgås med mina nära och kära! Har lyckats planera in en helg med så många kompisar som möjligt!
Jag har påväg hem till Göteborg idag kommit fram till att man inte skall åka buss i Örebro, för det är för mig helt sjuuukt att det skall ta 30 min att åka 5 km med buss, bussen står ju mer still än vad den rör på sig. I fortsättningen skall jag cykla, eller gå! För jag tror det går snabbare att gå än att ta bussen, då betalar jag dessutom pengar för att sitta och vara arg på bussen. Inget bra!
På måndag börjar mitt nya liv, fit fooooor fight here we cooooome! Min kära rumskamrat har varit mycket duktigare än mig på att träna, gymkort är nu införskaffat för mig och det finns inte längre någon anledningen till att inte träna! Bara dumma bortförklaringar, bortförklaringar som hör hemma någonannanstans än här!
Nu äre dags att krypa ner i min goooooa egna säng och sova några timmar, planerna för imorgon är lite plugg på morgonen, luncha med syster på stan och hem till goa Hanna på kvällen för att säga hejdå/fira att hon fyller år. Då hon det lilla äcklet åker till Australien i nästa vecka för ett halvår och slipper hela den tråkiga/kalla vintern i Sveriga utan istället kommer vara pepparkaksbrun hela tiden :)
Jag däremot blir bara blekare och blekare och tillbringar mer och mer tid med näsan nergrävd i mina gooooa böcker!
Puss & Kram!

Nattinlägg!

Hej!
Det är torsdag morgon, och egentligen borde jag sova för jag ska gå upp om 6 timmar å bege mig till skolan. Ett grupparbete skall göras klart och det gäller att vara effektiv. Men jag kom nyss hem från staaaan och är inte alls trött om jag ska vara helt ärlig. Strömpis vare som gällde ikväll, inget drag alls men trevlig för den studen som vi var där. Tänkte först att jag bara skulle haka på förfesten och sedan dra mig hemåt men sen va alla så himla sugna på utgång så jag hakade på och tog sista bussen hem 00.23 så nu har jag vart hemma ett tag och det är väl dags att sova egentligen.
Vet att det är länge sedan jag bloggade och det skall bli ändring på detta från och med NUUUUUU!
Imorgon är det dags att åka hem över helgen, det ska bli riktigt roligt att komma hem lite. Träffa flera kompisar och bara uuuumgås med familjen!
Nej sova äre som gäller, jag ska upp om 5 timmar, så jag måste väl få några timmars sömn!
Goooooodnatt!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!